17 Haziran 2013 Pazartesi

Sessiz Ev Filmi Çok Yakında Sinemalar'da !

Sessiz Ev filmi 21 Haziran'da gösterime giriyor Bir çok kişi bu filmi bekliyor eminim. Çünkü Karşımızda bir paranormal activity var. Yani konusu benzer :). Sessiz Ev Full izle İle sizleri gerilimin doruklarına taşımayı planlayan yapımcılar bu konuda ellerinden ne geliyosa yapmış. Zira ben hayatımda bu kadar gerildiğimi hiç hatırlamadım fragmanda bile bunu hissedebilirsiniz :)

Filmin Bir diğer özelliği ve diğer filmlerden ayrılmasının en önemli noktası ise tamamen gerçek bir hikayeden alınmış olmasıdır.. Evet Yanlış duymadınız film daha önce gerçekten olmuş bir olayı anlatıyor. Sırf bu yüzden bunu duyduktan sonra bile gerilebilirsiniz!!

Bir çok sahnesinde hani o korktuğumuz anlar var ya. Sessizlikten sonra birden bir şeyler olur ya. Korkarız Sıçrarız ya ! Hadi Ödümüz patlar adeta.. İşte bu filmde o anları o kadar çok yaşayacaksınız ki belki filmin sonunda ödünüz gerçekten kopabilir !.. Sesiz Ev Türkçe Dublaj Full izle  21 Haziran'da Gösterime giriyor ve Şuan da bile gerildiğinizi hissedebiliyorum. Panik yapmayın gençler izlediğiniz de sadece 1 hafta etkisinden çıkamaycaksınız sonra normal hayatınıza devam edebilirsiniz :)

Film Hakkında bu kadar konuştuğumuz yeter Zaten devamını sizler filmi izlerken göreceksiniz Benden bu kadar hoşcakalın :)..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sessiz Ev Full İzle