19 Haziran 2013 Çarşamba

Sessizlerden Gelen Film Sessiz Ev !

Sessizlerden Gelen Film Sessiz Ev !




21 Haziran 2013'de vizyona girecek ve herkesin merakla beklediği film sessiz ev.. Filmde Anlatılmak istenen sadece korku ve gerilim filmin tek amacı size korku ve gerilim vermek başka bir amacı yok..

Sessiz Ev full izle filmi konu olarak diğer filmlerden biraz farklı. Konu ve senaryo olarak bizlere tamamen gerçekçiliği yansıtan bu filmde yaşanan olaylar tamamen hayal ürünü değil tamamen gerçektir. İşte bu yüzden de sessiz ev filmi diğer filmlerden tamamen ayrılır..


Filmin konusundan kısaca bahsetmek gerekirse Sessiz ev türkçe dublaj full izle filminde bir ailenin tamamen dinlenmek için eski çiftlik evlerine gitmeleri ve orada yaşanan ilginç ve korku dolu olayları anlatmaktadır.. Filmi kaçırmanızı kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Mutlaka izlemelisiniz izledikten sonra zaten diğer filmlerden farkını görecek ve anlayacaksınız diyor ve makalemi burada bitiriyorum..

Fragman hazır film hazır sadece gidip izlemek kalıyor sizlere lütfen izledikten sonra filmle ilgili yorumlarınızı bizden esirgemeyin.. Hadi adiyos..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sessiz Ev Full İzle