10 Temmuz 2013 Çarşamba

Beyaz Saray Düştü Türkçe Dublaj izle


Beyaz Saray Düştü Türkçe Dublaj izle


Kızını etkilemek isteyen bir baba... Başkan James Sawyer'in koruması olmak için başvuru yapar. Fakat bu göreve kabul edilmez. Küçük kızını bu haberle üzmek istemeyen Cale onu Beyaz Saraya götürür. Burada bu kötü haberi verecekken ortalık karışır. Paramit ve bir grup asker Beyaz Sarayı işgal etmiştir. Cale'in küçük kızı ve başkanı koruması gerekmektedir. Karadan ve havadan saldırı altındadır Beyaz Saray. Başkanın hayatı ise Cale'in ellerindedir. Cale başkanı ve kızını kurtarıp hem kahraman olmak hem de kızını etkilemek ister. Heyecan dolu dakikaların sizi beklediği bir film. İyi seyirler dileriz.
Her zaman söylemek isterim ki 2013 Filmleri, Aksiyon Filmleri, Dram Filmleri, Slide, Türkçe Dublaj Filmler, Yabancı Filmler türünde ki filmleri çok severim. Beyaz Saray Düştü Türkçe Dublaj izle isimli filmimiz de tam benim saydığım türler arasında yerini almaktadır. Filmin Konusundan yukarıda bahsettik şimdi ise film bilgilerinden kısaca bahsetmek istiyoruz. Yukarıda yayınlamış olduğumuz film 2013 ABD tarihinde vizyona girmiş, seyircilerden 6.3 gibi güzel bir puan alarak listelerde yerini almayı başarmıştır. Filmi film yapan yetenekli oyuncular ise Channing Tatum , Jamie Foxx , Maggie Gyllenhaal , Jason Clarke , Richard Jenkins.. Beyaz Saray Düştü izle, Beyaz Saray Düştü full izle, Beyaz Saray Düştü türkçe izle, Beyaz Saray Düştü türkçe dublaj izle.. Neyse fazla uzatmak istemiyorum yukarıda ki filmi mutlaka izleyin izlemeyen çok şey kaçırmış demektir..


Kaynak: Beyaz Saray Düştü Türkçe Dublaj izle


Beyaz Saray Düştü full izle , Beyaz Saray Düştü izle , Beyaz Saray Düştü türkçe dublaj izle , Beyaz Saray Düştü türkçe izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sessiz Ev Full İzle