14 Temmuz 2013 Pazar

İnception izle, Başlangıç full izle


İnception izle, Başlangıç full izle


İnception yani Türkçe anlamıyla Başlangıç 2010 yapımı ABD filmidir.İMDB puanına bakarsanız ne kadar kaliteli bir film olduğunu görürsünüz.Ben izlediğimden rahatlıkla size paylaşacağım bu filmi.
Filmin ana karakteri Leonardo DiCaprio'nun canlandırdığı Dom Cobb usta bir hırsızdır.Ailesi tehdit edilerek bu yeteneğini kullanıp bir şirketi batırmak isterler bu işi yapmak hiçte kolay olmayacaktır.Kişinin rüyalarına girip gerçek hakkında bazı fikirler yükleyecektir ve bilinçaltı ise gerçekte onu yaptıracaktır,tabi ki kolay değil bunun için bir ekip kurmalıdır,ama işini engelleyen girdiği rüyalarda intihar eden karısını görüp durur ve engel olamaz.

İyi Seyirler Her zaman söylemek isterim ki 1080p Filmler, 2010 Filmleri, Aksiyon Filmleri, Bilim Kurgu Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler, Yabancı Filmler türünde ki filmleri çok severim. İnception izle, Başlangıç izle | 1080p — 720p TR Dublaj izle isimli filmimiz de tam benim saydığım türler arasında yerini almaktadır. Filmin Konusundan yukarıda bahsettik şimdi ise film bilgilerinden kısaca bahsetmek istiyoruz. Yukarıda yayınlamış olduğumuz film 2010 İngiltere , ABD tarihinde vizyona girmiş, seyircilerden 8.8 gibi güzel bir puan alarak listelerde yerini almayı başarmıştır. Filmi film yapan yetenekli oyuncular ise Leonardo DiCaprio , Marion Cotillard , Joseph Gordonlevitt , Ellen Page , Michael Caine.. inception izle,inception full izle,inception tek parça izle,başlangıç izle,başlangıç full izle.. Neyse fazla uzatmak istemiyorum yukarıda ki filmi mutlaka izleyin izlemeyen çok şey kaçırmış demektir..


Kaynak: İnception izle, Başlangıç full izle


başlangıç full izle , başlangıç izle , inception full izle , inception izle , inception tek parça izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sessiz Ev Full İzle