5 Temmuz 2013 Cuma

Garip Komsular full izle


Garip Komsular full izle


Yine bir yazarın kaleminden beyaz perdeye aktarılan muhteşem bir komedi! Kendinizi hazırlayın Garip Komşular izlerken sizi kahkahalara boğacak. Filmin konusu adında anlaşılacağı gibi garip komşulardan oluşmaktadır. Franklin Franklin ismindeki adam yeni evine taşınır ve ummadığı gibi komşularla karşılaşır. Başlarda garip gelse de Franklin'de bu komşulara alışır ve kahkaha tufanı başlar. İyi keyifler dileriz.

2013’te ilk kez Fransa’da gösterime giren bu komedi filmi komedi, suç ve dram unsurlarını taşıyan başarılı filmlerden biri… 2013’te gösterime giren Small Apartments — Garip Komsular adlı film Chris Miller adlı bir yazarın Small Apartments adlı bir romanından senaryosunu almış ve beyaz perde de ender görülen bir şekilde bu romanı senaryoya da hazırlayan Chris Miller olmuş. Small Apartments — Garip Komsular izleyerek ilginç bir komşuluk hikayesine şahit olacak ve kendinizi gülmekten alı koyamayacaksınız. Senaryonun hikayesinde Franklin Franklin adında bir adam yeni bir eve taşınır. Ancak çevrede bulunan komşuları oldukça değişik ve gariptir. Yanlışlıkla bir komşusunu öldüren Franklin, bu olaydan bir şekilde sıyrılmaya çalışır ancak kurtulmaya çalışırken başına çeşitli belalar gelecektir. Garip ve güldürücü olaylar da bunları takip eder. Small Apartments — Garip Komsular oldukça başarılı bir komedi ancak şunu da belirtmek lazım ki bazı eleştirmenler tarafından orta sınıf bir komedi filmi olarak görülmüş. Filmi sitemizde 1080p izleyebilir veya da hd izleyebiliyirsiniz.



Filmde yönetmenliği başarılı çalışmalarıyla tanınan Jonas Akerlund üstlenmiş. Akerlund, Mahşehirin Dört Atlısı, Place gibi başarılı çalışmalarda bulunmuştu. Small Apartments —Garip Komsular izleyerek Akerlund’un başka önemli bir çalışmasına şahit olacaksınız. Filmde başrollerinde ise Franklin Franklin rolünde oynayan Matt Lucas, Nugget rolünde oynayan Franklin’in köpeği ve Mr. Allspice rolünde oynayan James Caan yer alıyor. Small Apartments — Garip Komsular izlemenizi önerdiğimiz başarılı bir komedi filmi. İyi seyirler Film severlerin mutlaka izlemesi gereken Garip Komsular full izle adında ki film sizler için büyük bir ustalıkla hazırlanmıştır. Garip Komsular full izle filmimiz 1080p Filmler, 2012 Filmleri, Altyazılı Filmler, Dram Filmleri, Filmler, Komedi, Suç Filmleri, Yabancı Filmler kategorilerine girmektedir.. Film 5.9 gibi bir puanla hayranları tarafından filmin özellikleri değerlendirilmiştir. Filmin yapım yılı da tabiki bizim için önemlidir. Eski filmler pek seyredilmez her zaman yeni filmler önceliklidir. Bu filmimiz 2013 ABD tarifinde vizyona girmiştir. Garip Komsular izle, Garip Komsular full izle, Garip Komsular türkçe izle, Garip Komsular full altyazı izle .. Oyuncularından bahsetmek gerekirse, başrollerin de Matt Lucas, James Caan, Juno Temple gibi usta oyuncular yer alırken bu filminde büyük emeği olan filmi çekip düzenleyen ve bu kadar begenilmesini sağlayan isim ise Jonas Åkerlund isimli yönetmendir. ..


Kaynak: Garip Komsular full izle


Garip Komsular full altyazı izle , Garip Komsular full izle , Garip Komsular izle , Garip Komsular türkçe izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sessiz Ev Full İzle