23 Temmuz 2013 Salı

The Wolverine izle


THE WOLVERİNE izle


Film izleme keyfini doya doya yaşamak isteyenler için harika bir film 26 Temmuz 2013 tarihinde sinemalar ve sitemizde sizleri bekliyor. The Wolverine izle ismindeki bu film bir çok insanın beklediği filmler içeririsinde ve bilinen karakterlerin içinde olduğu güzel bir yapıttır. Filmin yönetmenliğini James Mangold üstlenmiştir. Aksiyon , fantastik ve macera türü film sevenler için mutlaka izlenmesi gereken bir filmdir. Filmin oyuncu kadrosunda sinemayı takip edenlerin tanıdığı ve sevdiği Hugh Jackman , Famke Janssen , Will Yun Lee , Svetlana Khodchenkova ve Rila Fukushima gibi yer alırken filmin vizyona girmesine de sayılı günler kalmıştır. Birazda büyük bir kitle tarafından beklenen bu filmin konusundan bahsedelim... Herkes tarafından bilinen X-men filminin karakteri Wolverine bu filmde de başrolde görev almaktadır. Sevilen bir kahraman olan Wolverine bu filmde ölümsüzlüğünü kaybedecek ve bir çok zorlukla karşılaşacak. Samurai isminde bir düşmanıyla karşı karşıya gelecektir. Onunla mücadele verirken aynı zamanda ölümsüzlüğüylede savaş içinde olacaktır. Yine muhteşem bir film bizleri bekliyor. Filmin gösterime çıkmasının ardından sitemizde izleyebilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler dileriz.


Çizgi romandan beyaz perdeye muhteşem bir geçiş olan yapıt : The Wolverine. Yine The Wolverine isimli dünyaca ünlü çizgi romanın sinemaya aktarılması bu güzel filmi karşımıza çıkarmaktadır. Vizyon tarihine sayılı günler kalan The Wolverine sabırsızlıkla beklenmekte ve şimdiden büyük ilgi duyulan bir film haline gelmektedir. X-men filminin başrol oyuncusu Hugh Jackman bütün ilgilerin toplanmasında bir ilgi odağı olarak görülebilir. Birbirinden maceralı sahneleri bizleri beklemekte filmin. Daha gösterime girmeden hakkında çok yazılan The Wolverine full izle  filmi yorumlara bakılırsa şimdiden bir çok kişinin beğenisini toplamış gözüküyor. Şimdide bu harika filmin konusundan bahsedelim. Filmde Wolverine’nin Japonya maceraları anlatılıyor. Arkadaşının ondan yardım istemesi üzerine onu Japonya’da ziyaret etmeye giden Wolverine burada bir çok zorlukla karşılaşıyor ve en önemlisi ölümsüzlüğü alınarak ölümlü bir canlı haline dönüşüyor. Bu kez Samuray isminde bir düşmanla karşılaşıyor ve onu sonsuza dek değiştirecek bir düşman bu. Nefes kesen mücadeleleri ve savaş sahneleri bizleri bekliyor. Daha gösterime girmeden bu kadar ses getiren bu filmi vizyon tarihinin ardından sitemizde izleyebilirsiniz. Şimdiden keyifli seyirler dileriz.


Sinema severleri sabırsızlatan bir yapıt daha geliyor. 26 Temmuz tarihinde gösterime girecek olan The Wolverine bende olmak üzere bir çok insanı meraklı bekleyiş içinde bırakmakta. Aslında filmin konusu ve kısa da olsa filmin harika olduğunu bize gösteren fragmanları bu merakı bir nebze olsada dindiriyor ancak filmi büyük beklentiden kurtarmıyor J Filmin fragmanları ve video sitelerinde paylaşılmış olan ufak sahneleri insanları iyice sabırsızlandırmaya yetiyor. İzlediğim uçuş kaçış sahneleri benide oldukça heyecanlandırdı. Tam bir aksiyon ve macera şöleni olan bu filmin konusundan bahsetmek istiyorum birazda. Wolverine umutsuzluğa kapılmış yaşama olan inancını yitirsede herkesin bildiği tanıdığı karakter ölümsüz biridir. Japonya’da yaşayan bir arkadaşının ondan yardım istemesiyle yeniden bir umutlanma oluşur ve kalkıp Japonya’ya arkadaşının yanına gider. Bu yep yeni dünyada bir çok zorlukla karşılaşacaktır. Bir kadın düşmanı olan Samuray’da bu zorlukların en büyüğüdür. Vücuduna gelen kimyasallarla gün geçtikçe ölümsüzlüğünü yitirir. Artık hem düşmanı olan Samuray’a hem de ölümsüzlüğüne karşı direnmeye çalışacaktır. Macera dolu bu muhteşem filmi gelecek günlerde sitemizde de izleyeceksiniz. İzleyicilerimize şimdiden teşekkür eder ve iyi seyirler dileriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sessiz Ev Full İzle