18 Temmuz 2013 Perşembe

The Wolverine İzle


X-men serisinin efsane karakteri için film çekiliyor. Ölümsüz kahramanımız yine o muhteşem pençeleri ile düşmanlarla savaşıyor. The Wolverine izle filmi 26 temmuzda sinemalara giriyor. Daha gösterime girmeden fragmanı ile bile büyük ilgi topladı film. Örneğin izleyicilerden gelen bir yorum :



Wolverine X men film serisinin en etkili karakteridir bunu hiç kimse inkar edemez sanırım. İlk 3 filmden sonra The Wolverine izle başlangıç hikayesi bize sunulmuştu ve sonrasında X men 1. sınıfı çıkardılar. Konu saptı gibi görünse de aslında 1. sınıf filmiyle hikayenin ana olayları, ilkler , önceler işlenmişti o filmde. Zaman olarak yerleri farklı olsa da kafamızda soru işaretleri kalmıyordu. Fakat artık sıra Wolverine hikayesinin devam filmine geldi. Sinema sitelerinde filmin kötü karakterleri bile yayınlandı ve bu bakımdan etkilendim diyebilirim. Kötü karakterlerini bile seveceğiz diye ümit ediyorum. Hugh Jackman'ın formunu koruduğuna eminim yaşı ilerlemesine rağmen. O hala yaşayan en seksi erkeklerden biri. Wolverine filmine sayılı günler kaldı merakla bekliyoruz.



The Wolverine izle filmi çok yakında sizleri bekliyor. Film sinemalara girdikten kısa bir süre sonra nete düşecektir ve düştüğü anca da sizlerle paylaşacağız..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sessiz Ev Full İzle