2 Temmuz 2013 Salı

Sevimli Canavarlar Üniversitesi Full İzle


Sevimli Canavarlar Üniversitesi Full İzle


Animasyon Filmi sevenler için muhteşem bir yapıt geliyor. Aslında ben animasyon türü filmleri sevmem. Ve korku filmleri sitesinde de animasyonun ne işi var dediğinizi duyar gibiyim :). Evet biraz saçma oldu ama 2013 yılına kadar gelmiş geçmiş en iyi animasyon filmi olduğu için bu filmi es geçmeden eklemek istedim. Filmin konusundan biraz bahsetmek gerekirse Mike Ve Sulley ikilisinin muhteşem üniversite maceralarını anlatıyor. Aslında bu iki arkadaş birbirleriyle yarışıp bir birlerinden nefret ediyor gibi görünsede gerçekte sıkı iki dosttur. Mike Ve Sulley'in inanılmaz üniversite maceralarını izlerken çok egleneceğinizden eminim. Şimdiden iyi seyirler dileriz..
Her zaman söylemek isterim ki 2013 Filmleri, Animasyon Filmleri, İMDB 7.0+, Komedi, Macera Filmleri türünde ki filmleri çok severim. Sevimli Canavarlar Üniversitesi Full İzle isimli filmimiz de tam benim saydığım türler arasında yerini almaktadır. Filmin Konusundan yukarıda bahsettik şimdi ise film bilgilerinden kısaca bahsetmek istiyoruz. Yukarıda yayınlamış olduğumuz film 2013 ABD tarihinde vizyona girmiş, seyircilerden 7.8 gibi güzel bir puan alarak listelerde yerini almayı başarmıştır. Filmi film yapan yetenekli oyuncular ise Steve Buscemi , John Goodman , Jennifer Tilly , Ken Jeong , Billy Crystal.. Sevimli Canavarlar Üniversitesi izle, Sevimli Canavarlar Üniversitesi full hd izle, Sevimli Canavarlar Üniversitesi türkçe dublaj full izle, Sevimli Canavarlar Üniversitesi türkçe izle, Sevimli Canavarlar Üniversitesi donmadan izle.. Neyse fazla uzatmak istemiyorum yukarıda ki filmi mutlaka izleyin izlemeyen çok şey kaçırmış demektir..


Kaynak: Sevimli Canavarlar Üniversitesi Full İzle


Sevimli Canavarlar Üniversitesi donmadan izle , Sevimli Canavarlar Üniversitesi full hd izle , Sevimli Canavarlar Üniversitesi izle , Sevimli Canavarlar Üniversitesi türkçe dublaj full izle , Sevimli Canavarlar Üniversitesi türkçe izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sessiz Ev Full İzle