10 Temmuz 2013 Çarşamba

Ölümün Alfabesi Online İzle


Ölümün Alfabesi Online İzle


Bu filmi diğer filmlerden ayıran en büyük özellik filmi tam 26 yönetmen çekti.. Evet yanlış duymadınız her bölümü farklı bir yönetmen çekti ve toplam 26 bölümden oluşuyor bu film. Ölümün Alfabesi filmi 2013 yapımı ve bir antoloji filmidir. Çok çok ilginç bir film olmuş gerçekten. 26 farklı yönetmen 26 farklı kısa filmin birleşmesinden oluşmuş. Her kısa filmde farklı bir ölüm ve farklı bir yapıt var. Filmdeki her bölüm alfabedeki bir harfi temsil ediyor . Daha önce bu tarzda bir korku filmi çekilmemişti düşük puanına rağmen sırf senaryosu için bile izlenebilir bu film .. Şimdiden iyi seyirler..
Her zaman söylemek isterim ki 2013 Filmleri, Korku Filmleri, Yabancı Filmler türünde ki filmleri çok severim. Ölümün Alfabesi Online İzle isimli filmimiz de tam benim saydığım türler arasında yerini almaktadır. Filmin Konusundan yukarıda bahsettik şimdi ise film bilgilerinden kısaca bahsetmek istiyoruz. Yukarıda yayınlamış olduğumuz film 2012 Amerika, Yeni Zelanda tarihinde vizyona girmiş, seyircilerden 4.9 gibi güzel bir puan alarak listelerde yerini almayı başarmıştır. Filmi film yapan yetenekli oyuncular ise Ingrid Bolsø Berdal, Iván González,, Kyra Zagorsky.. Ölümün Alfabesi izle, Ölümün Alfabesi full izle, Ölümün Alfabesi filmini izle, Ölümün Alfabesi türkçe dublaj izle, Ölümün Alfabesi full hd izle.. Neyse fazla uzatmak istemiyorum yukarıda ki filmi mutlaka izleyin izlemeyen çok şey kaçırmış demektir..


Kaynak: Ölümün Alfabesi Online İzle


Ölümün Alfabesi filmini izle , Ölümün Alfabesi full hd izle , Ölümün Alfabesi full izle , Ölümün Alfabesi izle , Ölümün Alfabesi türkçe dublaj izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sessiz Ev Full İzle